Tagasi
  • Uudised
  • 04.03.2020
  • AS YIT Eesti

YIT-sse praktikale saab kandideerida 30. aprillini 2020

YIT Eesti osales karjäärisündmusel Võti Tulevikku, mis toimus 3.-5. märtsil 2020. Ettevõtmise esimesel päeval toimus karjäärimess ja teisel päeval sai YIT töödest ja tegemistest kuulata seminaril.

Võti Tulevikku 2020 karjäärisündmuse raames YIT praktika kohtade tutvustust kuulama tulnud tudengid
Võti Tulevikku 2020 karjäärisündmuse raames YIT praktika kohtade tutvustust kuulama tulnud tudengid

Üliõpilastel avanes hea võimalus uurida erinevate praktika kohtade ja tööde iseloomu kohta. Samuti tutvustasime oma ettevõtte kultuuri ja alustalasid, tööohutuse olulisust ja objekte, mille ehitustöödest praktikale asujad osa saavad.

Tudengid tundsid huvi praktikandile esitatavate ootuste, YIT pakutavate hüvede ja vabade ametite kohta. YIT-sse praktikale tulemiseks on peamiselt kaks võimalust: platsipraktika või eelarvestamise praktika. Kolmas võimalus on tulla töövarju praktikale, seda saab teha näiteks arendusosakonnas. Praktikale kandideerija tugevuseks on eeskätt julgus, nutikus ja hea eneseväljendusoskus. Töö objektil tähendab tihti suhtlemist alltöövõtjatega, mistõttu on julgus ja pealehakkamine olulised. Töö kontoris eelarvestamise osakonnas tähendab sukeldumist numbrite maailma.

Praktikandile pakume samasuguseid hüvesid nagu põhikohaga töötajale: ergonoomilist töökohta, kaasaegseid programme ja IT lahendusi, kaasaegset kontorit ja toredaid kolleege, paindlikku tööaega, sporditoetust, ühisüritusi ja muud.

Praktika kohta saab uurida YIT veebilehelt, mille kaudu on lihtne esitada oma sooviavaldus ja kandideerida.

Pilte toimunud sündmusest saab vaadata galeriist.